Veicot siltumtīklu nomaiņu Imantā, uz laiku vienā posmā tiks slēgts veloceliņš Rīga-Jūrmala

Lai garantētu drošu un nepārtrauktu siltumenerģijas piegādi rīdziniekiem, AS “RĪGAS SILTUMS” ik gadu veic siltumtīklu rekonstrukcijas darbus, un primāri tie tiek veikti vietās, kur siltumtrašu stāvoklis ir sliktākā stāvoklī. No šī gada 24.maija līdz 13.jūnijam tiks veikti sliktā tehniskā stāvoklī esošu siltumtīklu rekonstrukcijas darbi veloceliņa Rīga-Jūrmala posmā starp Imantas 4. un 6. līnijām.

Siltumtīkli, virs kuriem savulaik tika izbūvēts veloceliņš, ir ekspluatācijā kopš 1985.gada un nodrošina ar siltumapgādi visu Zolitūdes mikrorajonu. Saistībā ar augstu gruntsūdens līmeni siltumtīkli šajā posmā pastāvīgi tiek appludināti, kas izraisa cauruļvadu pastiprinātu koroziju. Šobrīd tie ir sliktā tehniskā stāvoklī un tos nepieciešams nomainīt.

AS “RĪGAS SILTUMS” siltumtīklu nomaiņu veiks līdz šī gada 13.jūnijam, un remontdarbu laikā veloceliņš būs slēgts. Velobraucējiem un gājējiem lūgums izmantot apvedceļus, kas būs norādīti uz speciāli izvietotām zīmēm.

Pēc darbu pabeigšanas veloceliņš tiks pilnībā atjaunots un apkārtējā teritorija sakopta un labiekārtota.

AS “RĪGAS SILTUMS” atvainojas rīdziniekiem par sagādātajām neērtībām un aicina iedzīvotājus ar izpratni uztvert esošo situāciju!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment